Vuokrataan: täysin uusittu 4 h + kt

Tarjolla täysin uudistettu perheen kokoinen asunto hissitalosta, lähellä peruspalveluja. Vuokraan sisältyy Elisan 10 Mbit/s laajakaista.

Täytä asuntohakemus tästä.

Tässä vuonna 2020 uudistetussa asunnossa on olohuoneen ja keittiönurkkauksen lisäksi 3 makuuhuonetta, tilava kylpyhuone, erillinen vaatehuone ja lasitettu parveke. Asunnon pinnat ovat kauttaaltaan vaaleat ja lattiana kaunis vinyylilankku. Keittiössä on jääkaappi-pakastin ja varaus astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle tai vaikka pesutornille. Käytössäsi on myös talon ilmainen pesutupa ja kuivaushuone.

Länteen päin olevalta lasitetulta parvekkeelta avautuu näkymä suojaiselle pihalle, jossa on leikkialue lapsille sekä kiva grillipaikka ja oleskelutila asukkaitten käyttöön. Aivan lähellä on myös suuri kaupungin leikkipuisto. Naapuritalojen kesken on aktiivista asukastoimintaa, mikäli haluat osallistua yhteiseen tekemiseen ja kokoontua vaikka kerhotilaan pelailemaan.

Autokatos tai autotalli kuten myös talossa oleva hissi tuovat mukavuutta asumiseen.

Tietoja

Osoite: Loitsutie 2, Kotka
Koko: 79 m2
Vuokra: 796,43 e/kk
Vesiennakko: 23,50 e /kk/hlö
Hissi: kyllä
Autopaikka: autokatoksia 18 e/kk, autotalleja 45 e/kk (vapaiden paikkojen tiedustelu asiakaspalvelustamme, kotkanasunnot@kotka.fi)
Laajakaista: 10 Mbit/s, sisältyy vuokraan

Alue

Talo sijaitsee luonnonläheisellä Karhuvuoren alueella. Aivan lähellä ovat kaikki tarvittavat peruspalvelut, muun muassa kauppa, kioski, kirjasto, kaksi päiväkotia, koulu, terveysasema, apteekki, urheilutalo ja hyvät ulkoilumaastot. Lumisina talvina ulkoilureiteille ajettavat ladut ilahduttavat hiihdon ystäviä. Kotkan keskustaan on matkaa noin 7,5 kilometriä. Liikenneyhteydet ovat hyvät niin bussilla kuin omalla autolla.

Jos kiinnostuit, täytä asuntohakemus tästä.

Asukasvalintaamme vaikuttaa asunnon tarve, esimerkiksi muutto paikkakunnalle tai perhetilanne, joten muista laittaa hakemukseesi myös perustelut!

Pohjakuva

(Huom! Asunto voi olla myös peilikuva)

Loitsutie 2 pohjakuva

 

Kotkan Asunnot Oy

Kotkan Asunnot Oy tarjoaa kotkalaisille ja Kotkaan muuttaville laadukkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Kotkan Asunnoilla on 2600 vuokra-asuntoa 135 kiinteistössä.