Vuokrataan siisti 3 h + k Haltijantiellä

Olisiko tässä perheesi uusi, valoisa vuokrakoti? 76 m2:n läpitalon kolmiossa on olohuone, 2 makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone, erillinen wc ja parveke. Uudessa, tyylikkäässä keittiössä on paljon työskentelytilaa, varaus astianpesukoneelle ja tilaa suuremmallekin ruokapöydälle.

Äskettäin remontoidussa kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle tai vaikka pesutornille. Käytössäsi on myös talon ilmainen pesutupa ja kuivaushuone. Kaapistojen lisäksi säilytystilaa tuo erillinen vaatehuone. Erillisen wc:n ansiosta kylpyhuoneeseen ei aamuisin muodostu hampaanpesuruuhkaa. Asunnon länteen päin olevalta parvekkeelta avautuu näkymä metsikköön päin.

Talon suojaisalla pihalla on oma, pieni leikkialue keinuineen ja hiekkalaatikoineen. Lähellä on myös suurempi kaupungin leikkipuisto.

Vuokra: 692,98 e/kk
Vesiennakko: 20 e/kk/hlö
Asunto sijaitsee 3. kerroksessa.

Alue:

Talo sijaitsee luonnonläheisellä Karhuvuoren alueella. Aivan lähellä on muun muassa kauppa, kioski, kirjasto, päiväkoti, koulu, terveysasema, apteekki, autokoulu, urheilutalo ja hyvät ulkoilumaastot purutatoineen. Lumisina talvina ulkoilureiteille ajetaan ladut. Kotkan keskustaan on matkaa noin 7,5 kilometriä. Liikenneyhteydet ovat hyvät niin bussilla kuin omalla autolla.

Tässä vuokrakodissa on tilaa ja valoa myös etätyöskentelyyn!

Jos kiinnostuit, täytä asuntohakemus tästä.

Huom! Asukasvalintaamme vaikuttaa asunnon tarve, esimerkiksi muutto paikkakunnalle tai muuttunut perhetilanne, joten muista laittaa hakemukseesi myös perustelut!