Vuokrataan remontoitu kaksio Helilässä

Haluaisitko asua Helilän heleän vehreässä ympäristössä, lähellä Karhulan keskustan palveluja?
Nyt siellä on vapaana juuri remontoitu, tilava kaksio hissillisessä talossa.

57,5 neliön asuntoon on tehty täysremontti, eli keittiö ja kylpyhuone on kokonaan uudistettu ja kaikki kaapistot myös makuuhuoneessa ovat uudet. Lattia on miellyttävää vinyylilankkua ja seinät on maalattu vaaleiksi. Kesäpäiviä voi viettää tilavalla parvekkeella, josta on näkymä vehreälle pihalle ja leikkialueelle.

Keittiössä on uudet työtasot ja jääkaappi-pakastin, tilaa suuremmallekin ruokapöydälle sekä varaus astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle tai vaikka pesutornille. Käytössäsi on myös talon ilmainen pesutupa ja kuivaushuone.

Koko: 57,5 m2
Vuokra: 564,70 e/kk
Vesiennakko: 25,50 e/kk/hlö
Asunto sijaitsee 2. kerroksessa. Talossa on hissi.

Alue:

Talo sijaitsee noin kilometrin päässä Karhulan keskustasta, josta löytyy muun muassa päivittäistavarakauppoja, tori, kirjasto, terveyskeskus, päiväkoti, koulut ja lukio. Helilän yläkoulu on vain 100 metrin päässä. Kävelymatkan päässä on kaunis Jokipuisto. Jokipuiston vieressä on urheilukenttä. Jumalniemen kauppakeskukseen on matkaa alle 3 kilometriä ja Kotkan keskustaan noin 9 kilometriä.

Jos kiinnostuit, täytä asuntohakemus tästä.

Asukasvalintaamme vaikuttaa asunnon tarve, esimerkiksi muutto paikkakunnalle tai muuttunut perhetilanne, joten muista laittaa hakemukseesi myös perustelut!

Huom! Oheinen pohjakuva on peilikuva asunnosta.