Vuokrataan remontoitu 2 h + k Helilässä

Vapaana remontoitu, tilava kaksio hissillisessä talossa Helilässä, lähellä Karhulan keskustan palveluja.

57,5 neliön asuntoon on tehty vuonna 2021 täysremontti. Keittiö ja kylpyhuone on kokonaan uudistettu ja kaikki kaapistot myös makuuhuoneessa ovat uudet. Lattia on miellyttävää vinyylilankkua ja seinät on maalattu vaaleiksi. Kesäpäiviä voi viettää tilavalla parvekkeella, josta on näkymä vehreälle pihalle.

Keittiössä on uudet työtasot ja jääkaappi-pakastin, tilaa suuremmallekin ruokapöydälle sekä varaus astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle tai vaikka pesutornille. Käytössäsi on myös talon ilmainen pesutupa ja kuivaushuone. Talossa on hissi.

Täytä asuntohakemus tästä >

Tietoja

Osoite: Lennartinraitti 4
Koko: 57,5 m2
Vuokra: 656 e/kk
Vesiennakko: 26,50 e/kk/hlö
Hissi: kyllä
Parveke: kyllä
Autopaikka: lämpötolpallinen autopaikka 12 e/kk (vapaiden paikkojen tiedustelu asiakaspalvelustamme, kotkanasunnot@kotka.fi)
Laajakaista: 10 Mbit/s, sisältyy vuokraan

Alue

Helilän kaupunginosa sijaitsee noin kilometrin päässä Karhulan keskustasta, josta löytyy muun muassa päivittäistavarakauppoja, tori, ravintoloita, kirjasto, terveyskeskus, päiväkoti, koulut ja lukio. Helilän yläkoulu on vain 100 metrin päässä. Kävelymatkan päässä on myös palkittu, kaunis Jokipuisto, jonka vieressä on urheilukenttä. Jumalniemen kauppakeskukseen on matkaa alle 3 kilometriä ja Kotkan keskustaan noin 9 kilometriä. Karhulasta on erittäin hyvät bussiyhteydet Kotkan keskustaan sekä Haminan ja Helsingin suuntaan.

Jos kiinnostuit, täytä asuntohakemus tästä >

Asukasvalintaamme vaikuttaa asunnon tarve, esimerkiksi muutto paikkakunnalle tai perhetilanne, joten muista laittaa hakemukseesi myös perustelut.

Kuvia

Kotkan Asunnot Oy

Kotkan Asunnot tarjoaa turvallisia, kodikkaita ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja Kotkassa. Meillä on 130 asuintaloa, joissa on yhteensä 2500 vuokra-asuntoa  – kompakteista yksiöistä tilaviin perheasuntoihin.

Kotkan Asunnot