Vuokrataan remontoitu 4 h + keittiönurkkaus

Vuonna 2020 kauttaaltaan uudistetussa asunnossa on olohuoneen ja keittiötilan lisäksi 3 makuuhuonetta, tilava kylpyhuone, erillinen vaatehuone ja lasitettu parveke. Asunnon pinnat ovat kauttaaltaan vaaleat ja lattiana kaunis vinyylilankku. Keittiössä on jääkaappi-pakastin ja varaus astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle tai vaikka pesutornille. Käytössäsi on myös talon ilmainen pesutupa ja kuivaushuone. Talossa on hissi.

Länteen päin olevalta lasitetulta parvekkeelta avautuu näkymä suojaiselle pihalle, jossa on leikkialue lapsille sekä kiva grillipaikka ja oleskelutila asukkaitten käyttöön. Aivan lähellä on myös leikkipuisto.

Täytä asuntohakemus tästä.

Tietoja

Osoite: Loitsutie 2, Kotka
Koko: 79,5 m2
Vuokra: 874 e/kk
Vesiennakko: 25 e /kk/hlö
Hissi: kyllä
Parveke: kyllä, lasitettu
Autopaikka: autokatoksia 24 e/kk, lämpimiä autotalleja 55 e/kk (vapaiden paikkojen tiedustelu asiakaspalvelustamme, kotkanasunnot@kotka.fi)
Laajakaista: 10 Mbit/s, sisältyy vuokraan

Alue

Talo sijaitsee luonnonläheisellä Karhuvuoren alueella. Lähellä ovat kaikki tarvittavat peruspalvelut, muun muassa kauppa, kioski, kirjasto, kaksi päiväkotia, koulu, terveysasema, apteekki, urheilutalo ja hyvät ulkoilumaastot. Lumisina talvina ulkoilureiteille ajettavat ladut ilahduttavat hiihdon ystäviä. Kotkan keskustaan on matkaa noin 7,5 kilometriä ja Prisman kauppakeskukseen noin 5 kilometriä. Liikenneyhteydet ovat hyvät niin bussilla kuin omalla autolla.

Jos kiinnostuit, täytä asuntohakemus tästä.

Pohjakuva

(Huom! Asunto voi olla myös peilikuva)

Loitsutie 2 pohjakuva

Kotkan Asunnot Oy

Kotkan Asunnot tarjoaa turvallisia, kodikkaita ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja Kotkassa. Meillä on 130 asuintaloa, joissa on yhteensä 2500 vuokra-asuntoa  – kompakteista yksiöistä tilaviin perheasuntoihin.

Kotkan Asunnot