Vuokrataan kiva asunto Loitsutiellä

VUOKRATTU!

Haluatko enemmän tilaa etätyöhön tai tilavan kodin pienelle perheelle edullisella vuokralla?

Tässä kolmiossa on olohuoneen lisäksi 2 makuuhuonetta, keittiö, äskettäin remontoitu kylpyhuone, vaatehuone, erillinen wc ja parveke. Suurten ikkunoiden takia asunto on todella valoisa. Rauhallisessa talossa on kiva, metsäinen sisäpiha, jossa on asukkaiden yhteiseen käyttöön huvimaja sekä lapsille leikkialue. Etelään päin olevalta aurinkoiselta parvekkeelta avautuu näkymä kuusimetsään päin.

Keittiössä on uudet työtasot ja jääkaappi-pakastin, tilaa suuremmallekin ruokapöydälle sekä varaus astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle tai vaikka pesutornille. Käytössäsi on myös talon ilmainen pesutupa ja kuivaushuone. Asunnon lattiapintana on siisti ja helppohoitoinen, sävyltään monenlaiseen sisustukseen sointuva muovimatto.

Koko: 77,5 m2
Vuokra: 640,64 e/kk
Vesiennakko: 23 e/kk/hlö
Asunto sijaitsee 1. kerroksessa.

Alue:

Talo sijaitsee luonnonläheisellä Karhuvuoren alueella. Aivan lähellä on muun muassa kauppa, kioski, kirjasto, kaksi päiväkotia, koulu, terveysasema, apteekki, autokoulu, urheilutalo ja hyvät ulkoilumaastot pururatoineen. Lumisina talvina ulkoilureiteille ajetaan ladut. Kotkan keskustaan on matkaa noin 7,5 kilometriä. Liikenneyhteydet ovat hyvät niin bussilla kuin omalla autolla.

Jos kiinnostuit, täytä asuntohakemus tästä.

Huom! Asukasvalintaamme vaikuttaa asunnon tarve, esimerkiksi muutto paikkakunnalle tai muuttunut perhetilanne, joten muista laittaa hakemukseesi myös perustelut!

Loitsutie 22D pohjapiirros