Vuokrataan: 3 h + k meren lähellä

Tarjolla tilava kolmio luhtitalosta lähellä venevalkamaa, Kotkan upeinta uimarantaa ja Alvar Aallon suunnittelemaa Sunilan asuinaluetta! Vuokraan sisältyy Elisan 10 Mbit/s laajakaista.

Täytä asuntohakemus tästä >

Tässä tilavassa, luhtitalon toisen kerroksen kolmiossa on olohuoneen ja keittiön lisäksi 2 makuuhuonetta, reilunkokoinen kylpyhuone, avara eteinen ja paljon kaappitilaa. Asunnon pinnat ovat kauttaaltaan vaaleat ja lattiana helppohoitoinen muovimatto. Keittiössä on jääkaappi-pakastin ja varaus astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle tai vaikka pesutornille. Käytössäsi on myös talon ilmainen pesutupa ja kuivaushuone.

Läpitalon asunnon parvekkeelta avautuu näkymä kallioiseen metsikköön ja keittiöstä talon sisäpihalle, jossa on lasten leikkialue. Merenranta hienohiekkaisine uimarantoineen ja venevalkamineen sekä Alvar Aallon suunnittelema Sunilan asuinalue ja Tiutisen perinteikäs kalastajakylä ovat vain kivenheiton päässä. Tiedossa siis mahtavat ulkoiluolosuhteet!

Rauhalliseen Suulisniemeen muuttaessasi ajatukset ehtivät sopivasti siirtyä vapaalle jo matkalla töistä kotiin!

Tietoja

Osoite: Aatteenkatu 6, Kotka
Talotyyppi: luhtitalo
Rakennusvuosi: 1984
Koko: 75,5 m2
Vuokra: 657,55 e/kk
Vesi: 23 e/kk/hlö
Hissi: ei
Autopaikka: lämpötolpallinen autopaikka 9 e/kk
Sauna: talosauna, saunavuoro 10 e/kk
Laajakaista: 10 Mbit/s, sisältyy vuokraan

Vapaita autopaikkoja sekä saunavuoroja voi tiedustella asiakaspalvelustamme, kotkanasunnot@kotka.fi, puh. 05 234 5407.

Alue

Aatteenkatu sijaitsee merellisessä Suulisniemessä, viehättävän kalastajakylämäisen omakotialueen kupeessa. Vain pienen kävelymatkan päässä on sekä venevalkama matonpesupaikkoineen että Kotkan paras uimaranta Äijänniemi eli ”Äijäkkä”, kuten paikalliset sanovat. Matala, hienohiekkainen ranta sopii erinomaisesti lasten kanssa polskimiseen. K-market palvelee kilometrin päässä ja Hakalan kouluun (1.–6. lk:t) on vain 1,3 km. Karhulan keskustan monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat 4 kilometrin päässä ja Jumalniemen marketalue 5 kilometrin päässä. Kotkan keskustaan Kotkansaarelle on noin 13 kilometriä. Kulkemaan pääset sujuvasti joko omalla autolla, bussilla tai vaikka vuokrattavalla sähköpotkulaudalla!

Jos kiinnostuit, täytä asuntohakemus tästä.

PS. Talossa on vapaana myös muutama kaksio – jos sellainen on toiveena, lisää hakemuksen kriteereiksi myös kaksiot.

Asukasvalintaan vaikuttaa asunnon tarve, esimerkiksi muutto paikkakunnalle tai perhetilanne, joten muista laittaa hakemukseesi myös perustelut.

Pohjakuva

Kotkan Asunnot Oy

Kotkan Asunnot Oy tarjoaa kotkalaisille ja Kotkaan muuttaville laadukkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Kotkan Asunnoilla on 2600 vuokra-asuntoa 135 kiinteistössä.