Vuokrataan uudistettuja kaksioita Hovinsaarella

Uusia kaksioita peruskorjatusta talosta Kotkan Hovinsaarelta. Asunnot ovat muuttovalmiita 1.6.2023 – Täytä asuntohakemus nyt >

Runeberginkatu 7:n kompaktit, täysin uudistetut kaksiot sopivat hyvin esimerkiksi pariskunnille tai yhden vanhemman perheille. Asuntojen pinnat ovat kauttaaltaan vaaleat ja lattiana helppohoitoinen vinyylilankku. Keittiössä on jääkaappi-pakastin, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle tai vaikka pesutornille. Käytössäsi on myös talon ilmainen pesutupa ja kuivaushuone. Talossa ei ole hissiä.

Rakennus on kattavasti peruskorjattu. Piha kunnostetaan kesällä 2023, ja kaikkiin asuntoihin tulee lasitettu parveke. Asunnoissa on keskitetty koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto tehokkaalla lämmöntalteenotolla.


Tietoja

Osoite: Runeberginkatu 7, Hovinsaari, Kotka
Talotyyppi: kerrostalo
Rakennusvuosi: 1987, peruskorjaus 2022-2023

Asunnot ja vuokra

2 h + k          48 m2               2 kpl             629,92 e/kk
2 h + k          54,5 m2           8 kpl             687,07 e/kk

Vesimaksu: kulutuksen mukaan, ennakko 22 e/kk/hlö
Hissi: ei
Parveke: lasitettu
Autopaikka: lämpötolpallinen autopaikka 10 e/kk (paikkoja 6 kpl)
Sauna: talosauna, saunavuoro 12 e/kk
Laajakaista: 10 Mbit/s, sisältyy vuokraan

Hovinsaari alueena

Hovinsaarella on oma lähikauppa, päiväkoti ja koulu (esiopetus ja luokat 1.–5.) sekä muita palveluja, kuten Street Food Factory- ja Lounaskahvila 99 -ravintolat, Havin tehtaanmyymälä ja parturi-kampaamo. Työssäkäyntiä ja asiointia ajatellen Hovinsaarelta on vain 1,5 km Kotkan keskustaan Kotkansaarelle ja alle kilometri Kymenlaakson keskussairaalalle.

Erittäin hyvät bussiyhteydet, oma Paimenportin junapysäkki ja kevyen liikenteen väylät mahdollistavat sujuvan liikkumisen. Pienvenesatama, rantoja pitkin kulkevat kävelypolut, vanhat puutalokorttelit ja hienot näkymät merelle sekä Kotkansaarelle tekevät alueesta viehättävän ja viihtyisän.

Lue lisää Hovinsaaresta Kotkan kaupungin sivuilta >

Asukasvalinta

Asunnot ovat vuokrattavissa 1.6.2023 alkaen. Asukasvalinnat ARA:n säädösten piirissä oleviin asuntoihin tehdään lakien ja viranomaisten ohjeiden mukaisesti, asettaen etusijalle eniten asunnon tarpeessa olevat hakijat. Valinnassa otetaan huomioon mm. perhetilanne, tulot ja varallisuus sekä muuton syy. Otamme asukasvalinnassa huomioon myös voimassaolevat hakemukset, jotka kohdentuvat Hovinsaarelle.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen asuntohakemus tästä >.

Pohjakuvat ja valokuvia

Pohjapiirros 2 h + k, 48,0 m2. Asunto voi olla myös peilikuva.

 

Pohjapiirros 2 h + k, 54,5 m2. Asunto voi olla myös peilikuva.

 

 

Kotkan Asunnot Oy

Kotkan Asunnot Oy tarjoaa kotkalaisille ja Kotkaan muuttaville laadukkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Kotkan Asunnoilla on 2600 vuokra-asuntoa 135 kiinteistössä.