Vuokranmaksu Kotkan Asunnoille

Vuokranmaksupäivä on kuukauden 2. päivä. Saat vuokranmaksulaskun samalla kun teemme vuokrasopimuksen. Voit maksaa jokaisen kuukauden vuokran samoilla laskun tiedoilla koko vuoden ajan. Seuraavan vuoden laskun lähetämme sinulle loppuvuodesta.

Muista maksaa vuokra eräpäivään mennessä! Kysy omasta pankistasi, miten kuukausittain toistuvat maksut hoituvat kätevimmin. Kotkan Asunnoilla ole käytössä suoraveloitusta.

Saunavuorot ja autopaikat

Talosi vapaita saunavuoroja ja autopaikkoja voit kysyä asiakaspalvelustamme. Jos varaat autopaikan tai saunavuoron, lisäämme hinnan vuokranmaksulaskuun ja lähetämme sinulle päivitetyn laskun. 

Auton sähkölatausvalmiuksia on jo useissa kiinteistöissä ja uusia valmiuksia asennetaan vuosittain asukkaiden toiveiden mukaan.

Pesutupa ja nettiyhteys

Pesutuvan käyttö on asukkaille ilmaista. Vuokraan sisältyy myös Elisan 10 Mbit/s laajakaista ja Elisan kaapeli-tv-palvelu. Käyttääksesi palvelua sinun tulee rekisteröityä Elisan asiakkaaksi Elisan verkkosivuilla tai palvelupisteessä. Ohjeet netin käyttöönottoon saat Elisalta.

Käyttökorvaukset

Saunavuoro 14 €/kk
Kylmä autopaikka 6 €/kk
Sähkötolpallinen autopaikka 12 €/kk
Autokatospaikka 24 €/kk
Kylmä tallipaikka 35 €/kk
Lämmin tallipaikka 55 €/kk
Auton sähkölatauspaikka 20 €/kk + 25 snt/kWh
Pesutuvan käyttö 0 €/kk
Elisan 10 Mbit/s laajakaista 0 €/kk (maksulliset lisänopeudet Elisan kautta)

Jos et pysty maksamaan vuokraa

Jos et pysty maksamaan vuokraa eräpäivänä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Voimme siirtää eräpäivää, jos sinulla ei ole aiempaa vuokravelkaa. Eräpäivää voi siirtää max. 3 kuukautena peräkkäin. Jos vaikeudet vuokranmaksussa kestävät pidempään, ota pikaisesti yhteyttä asumisneuvojaamme, jotta voit neuvotella maksusuunnitelmasta.

Jos vuokraa ei makseta ajallaan, saat siitä maksumuistutuksen perintäyhtiöltä. Silloin sinun tulee maksaa vuokra ja muistutuskulut perintäyhtiöön (Revire) sieltä tulleella laskulla. Tässä vaiheessa emme voi enää tehdä kanssasi maksusuunnitelmaa, vaan voit neuvotella siitä ainoastaan perintäyhtiön kanssa.

Jos vuokravelka kasvaa suureksi tai vuokra jää toistuvasti maksamatta, edessä voi olla häätö eli vuokrasopimuksen purkaminen. Häädöstä tulee aina merkintä luottotietoihin. 

Asumisneuvoja »
Asiakaspalvelu »

Asuitpa missä päin Kotkaa tahansa, palvelut ovat aina lähellä. Myös kulkuyhteydet ovat loistavat niin bussilla, autolla kuin pyöräillen.
Kotkassa asuessasi hurautat hetkessä töihin myös naapurikaupunkeihin tai pääkaupunkiseudulle.