Uudet verkkosivut

Selailet parhaillaan kesäkuussa 2024 avautuneita, uudistettuja Kotkan Asuntojen verkkosivuja. Uudistuksen tavoitteena on, että sivusto palvelee entistä paremmin asukkaita, asunnon hakijoita ja muuttajia.

Uutta sivustolla ovat esimerkiksi asukkaan, hakijan ja muuttajan usein kysytyt kysymykset. Näistä tietopankeista löytyvät yleisimmät kysymykset helposti selattavina tietokortteina.

Uutta on myös vuokrasopimuksen irtisanomismahdollisuus sähköisesti. Jo muutaman vuoden ajan asunnon hakeminen, hakemuksen uudistaminen ja vuokrasopimuksen allekirjoittaminen ovat onnistuneet sähköisesti.

Asumiseen liittyvien asioiden lisäksi uusilla verkkosivuilla tuodaan esille merellistä ja luonnonläheistä Kotkaa mahdollisena uutena kotikaupunkina. Kotkaa ja sen asuinalueita esitellään kuvien ja faktatietojen avulla, tuoden esille esimerkiksi asuinalueiden palveluja ja etäisyyksiä. Alueet on jaettu kolmeen ryhmään, Saarielämää Etelä-Kotkassa, Luonnonläheinen Länsi-Kotka ja Joenvarren Itä-Kotka.

Vapaat ja vapautuvat asunnot esille

Uutena lisänä verkkosivuilla on myös asiakkaiden puolelta paljon toivottu vapaiden ja vapautuvien asuntojen esittely. Visman toimittamassa /Tampuuri-kiinteistönhallintajärjestelmän kautta toimivassa palvelussa voi tutustua Kotkan Asuntojen koko kiinteistökantaan sekä vapaiden ja vapautuvien asuntojen tarjontaan esimerkiksi kaupunginosan, vuokran määrän tai asunnon koon mukaan.

Vikailmoitus huoltoon onnistuu jatkossakin Kotkan Asuntojen verkkosivujen kautta huoltoliikkeiden omiin vikailmoituslomakkeisiin. Huoltopyyntö-sivulla on taulukko, josta voi tarkistaa oman talon huoltoyhtiön ja klikata suoraan huoltoliikkeen omaan vikailmoituslomakkeeseen. Samasta taulukosta löytyvät myös isännöitsijöiden nimet sekä talokohtaiset pelastussuunnitelmat. Oma talo löytyy helpoiten syöttämällä talon osoite taulukon hakukenttään.

Sivustosta julkaistaan vielä kesän aikana myös englanninkielinen versio. Englanninkielinen sivusto tulee olemaan sisällöltään hieman suppeampi, mutta sinne kootaan kaikki tärkeimmät asumiseen ja asunnon hakemiseen liittyvät asiat.

Uuden sivuston toteutti kotkalainen Riitta Korpipää/Digitoimisto Acqua yhdessä Kotkan Asuntojen kanssa. Yhtiön edellinen verkkosivu-uudistus tehtiin vuonna 2017.

Tupakointi parvekkeelta pihalle

Tupakointi ja tupakkatuotteiden, kuten sähkötupakan, käyttö parvekkeilla on kesän myötä aiheuttanut palautetulvan Kotkan Asunnoille. Tämä aiheutuu osin lämpimistä säistä: tupakoimattomat

Uudet verkkosivut

Selailet parhaillaan kesäkuussa 2024 avautuneita, uudistettuja Kotkan Asuntojen verkkosivuja. Uudistuksen tavoitteena on, että sivusto palvelee entistä paremmin asukkaita, asunnon hakijoita

Oman maan antimia

Kotkan Karhuvuoren Keijunpolku 3:n asukkaat pitävät pihapiirissään kasvimaata. ”Kun porukalla laitetaan, niin porukalla jaetaan myös sato.” Tillit ovat pian maukkaimmillaan.

Asuitpa missä päin Kotkaa tahansa, palvelut ovat aina lähellä. Myös kulkuyhteydet ovat loistavat niin bussilla, autolla kuin pyöräillen.
Kotkassa asuessasi hurautat hetkessä töihin myös naapurikaupunkeihin tai pääkaupunkiseudulle.