Tutustu taloihin

Alempana olevista linkeistä voit tutustua eri kaupunginosissa sijaitseviin vuokrataloihimme ennen asuntohakemuksen täyttämistä. Jokaisen talon omalta sivulta näet esimerkiksi asuntojen koot ja vuokrat. Huomioithan, että näillä sivuilla esitellään kaikki vuokrakohteemme. Esittely ei ole listaus vapaista asunnoista. Jos kiinnostut asumisesta vuokrakodissamme, täytä sähköinen asuntohakemus

Vinkkejä asuntohakemuksen täyttämiseen

Suosittelemme, että valitset asuntohakemukseen mahdollisimman monta kaupunginosaa. Kiinnitä huomiota myös huoneiden määrään ja talotyyppiin (kerrostalo, rivitalo, luhtitalo). Mitä enemmän täytät vaihtoehtoja, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on löytää toiveidesi mukainen asunto. Suurin osa asunnoistamme on kerrostaloissa.

Kaikissa taloissa ei valitettavasti ole heti vapaita asuntoja. Suosituimmilta alueilta – kuten Kotkansaarelta, Karhulan keskustasta ja Hirssaaresta – asuntoja vapautuu harvoin. Hakemuksesi on voimassa 3 kuukautta. Sen jälkeen voit halutessasi uusia sen Asuntohakemuksen uusiminen -lomakkeella.

Tutustu taloihin kaupunginosittain

Tutustu kartalla

Vinkkejä karttahaun käyttöön:

  • Jos kirjoitat Sijaintisi-kohtaan nykyisen osoitteesi ja painat Kulkuohjeet-linkkiä, saat kulkuohjeet kohteeseen.
  • Hakurajaus-kohdassa voit valita alueeksi Länsi-Kotkan, Itä-Kotkan tai Etelä-Kotkan.
  • Voit tutustua taloihin
    • klikkaamalla paikkamerkintöjä ja talon osoitetta kartasta, tai
    • klikkaamalla talon osoitetta valikosta kartan vasemmalla puolella.

      Kotkan Asunnot