Muuta Merenkulkijankadulle

Perhekokoisia asuntoja peruskorjatusta talosta Kotkan Hovinsaarelta.
Asunnot ovat muuttovalmiita 1.10.2023 – Täytä asuntohakemus nyt >

Merenkulkijankatu 18 sijaitsee Hovinsaaren korkeimmalla kohdalla, komean kallioisissa maisemissa. Talon tilavat asunnot sopivat kooltaan ja sijainniltaan hyvin myös lapsiperheille.

Asuntojen pinnat ovat kauttaaltaan vaaleat ja lattiana helppohoitoinen vinyylilankku. Keittiössä on jääkaappi-pakastin, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Kylpyhuoneesta löytyy tila pyykinpesukoneelle tai vaikka pesutornille. 4 h + k asunnoissa on kylpyhuoneen lisäksi erillinen wc.

Käytössäsi on  talon ilmainen pesutupa ja kuivaushuone. Kaikkiin asuntoihin tulee lasitettu parveke. Pihalta löytyy lämpötolpallisia autopaikkoja ja talossa on muutama lämmin autotalli. Talon saunasta voi varata oman saunavuoron.

Kohde on tällä hetkellä peruskorjauksessa. Pohjapiirrokset ja valokuvia yhdestä asunnosta löytyy alempaa.

Tietoja

Osoite: Merenkulkijankatu 18, Hovinsaari, Kotka
Talotyyppi: kerrostalo
Rakennusvuosi: 1969, peruskorjaus 2023

Asunnot
3 h + kk        61,5 m2           4 kpl             750,30 €/kk
4 h + k          76,5 m2           4 kpl             864,45 €/kk

Vesimaksu: kulutuksen mukaan, ennakko 22 e/kk/hlö
Kerroksia: 2
Hissi: ei
Parveke: lasitettu
Autopaikka: lämpötolpallinen autopaikka 10 e/kk (8 kpl), lämmin autotalli 50 e/kk (3 kpl)
Sauna: talosauna, saunavuoro 12 e/kk
Laajakaista: 10 Mbit/s, sisältyy vuokraan

Hovinsaari alueena

Hovinsaarella on oma lähikauppa, päiväkoti ja koulu (esiopetus ja luokat 1.–5.) sekä muita palveluja, kuten Street Food Factory- ja Lounaskahvila 99 -ravintolat, Havin tehtaanmyymälä ja parturi-kampaamo. Työssäkäyntiä ja asiointia ajatellen Hovinsaarelta on vain 1,5 km Kotkan keskustaan Kotkansaarelle ja alle kilometri Kymenlaakson keskussairaalalle.

Hyvät bussiyhteydet, Paimenportin junapysäkki ja kevyen liikenteen väylät mahdollistavat sujuvan liikkumisen. Pienvenesatama, rantoja pitkin kulkevat kävelypolut, vanhat puutalokorttelit ja hienot näkymät merelle sekä Kotkansaarelle tekevät alueesta viehättävän ja viihtyisän.

Lue lisää Hovinsaaresta Kotkan kaupungin sivuilta >

Asukasvalinta

Asunnot ovat vuokrattavissa 1.10.2023 alkaen. Asukasvalinnat ARA:n säädösten piirissä oleviin asuntoihin tehdään lakien ja viranomaisten ohjeiden mukaisesti, asettaen etusijalle eniten asunnon tarpeessa olevat hakijat. Valinnassa otetaan huomioon mm. perhetilanne, tulot ja varallisuus sekä muuton syy. Otamme asukasvalinnassa huomioon myös voimassaolevat hakemukset, jotka kohdentuvat Hovinsaarelle.

Jos kiinnostuit, täytä asuntohakemus tästä >

Valokuvia ja pohjapiirrokset

 

Pohjapiirros 3 h + kk, 61,5 m2. Asunto voi olla myös peilikuva.

 

Pohjapiirros 4 h + k, 76,5 m2. Asunto voi olla myös peilikuva.

 

Kotkan Asunnot Oy

Kotkan Asunnot Oy tarjoaa laadukkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja Kotkassa. Kotkan Asunnoilla on 130 asuintaloa, joissa on yhteensä 2500 vuokra-asuntoa.

Kotkan Asunnot