ASUNNON HAKEMINEN

Asunnossani on liian kylmä / kuuma. Miten tilanne korjaantuu?

Ole yhteydessä oman talosi huoltoyhtiöön ja pyydä heitä paikan päälle tarkistamaan patterit. Mikäli asia ei korjaannu käynnin jälkeen, ole yhteydessä LVI-asiantuntijaamme. Huomioithan, että sään viiletessä ja lämmetessä pattereiden termostaatit ja lämmitys säätyvät muutaman päivän viiveellä. Jos ikkunoista tulee selvää vetoa, voit pyytää huoltoa tarkastamaan ja tarvittaessa vaihtamaan tiivisteet. Katso oman talosi huoltoyhtiö > Katso LVI-asiantuntijan […]

Asunnossani on liian kylmä / kuuma. Miten tilanne korjaantuu? Read More »

Minulla on lemmikkieläin. Voinko hakea vuokra-asuntoa Kotkan Asunnoilta?

Lemmikkieläimet ovat asuntoihimme tervetulleita! Lemmikeistä ei saa kuitenkaan aiheutua haittaa asunnolle, yhteisille tiloille, piha-alueille ja naapureille. Pihalla lemmikit tulee pitää talutushihnassa tai valjaissa. Lemmikkejä ei saa päästää lasten leikkipaikoille ja niiden mahdolliset jätökset tulee siistiä pois.

Minulla on lemmikkieläin. Voinko hakea vuokra-asuntoa Kotkan Asunnoilta? Read More »

Mihin minun kannattaa kiinnittää huomiota, kun täytän asuntohakemusta?

Kannattaa valita asuntohakemukseen mahdollisimman monta kaupunginosaa. Mitä enemmän täytät vaihtoehtoja, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on löytää toiveidesi mukainen asunto. Kiinnitä huomiota myös huoneiden määrään ja talotyyppiin (kerrostalo, rivitalo, luhtitalo). Suurin osa asunnoistamme on kerrostaloissa. Täytä asuntohakemus »

Mihin minun kannattaa kiinnittää huomiota, kun täytän asuntohakemusta? Read More »