Aihe

Olen vaihtamassa asuntoa toiseen Kotkan Asuntojen asuntoon. Onko minulla normaali kuukauden irtisanomisaika, tai joudunko maksamaan päällekkäistä vuokraa kahdesta asunnosta?

Jos muutat Kotkan Asuntojen sisällä, irtisanomisaikaa ei ole. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa päällekkäistä vuokraa. Pyrimme järjestämään vaihdon mahdollisimman joustavasti.

Olen vaihtamassa asuntoa toiseen Kotkan Asuntojen asuntoon. Onko minulla normaali kuukauden irtisanomisaika, tai joudunko maksamaan päällekkäistä vuokraa kahdesta asunnosta? Read More »

Meillä on erotilanne ja olemme molemmat allekirjoittaneet vuokrasopimuksen. Miten tulisi toimia, jos toinen haluaa jäädä asumaan asuntoon?

Molempien tulee ensin täyttää irtisanomisilmoitus. Jos vuokravakuutena on maksusitoumus (Kelan tai sosiaalityön), asuntoon jäävän tulee hakea uusi maksusitoumus. Kun sitoumus on myönnetty ja yhteinen vuokra on maksettu pois, voimme tehdä vuokrasopimuksen asuntoon asumaan jäävän nimiin.

Meillä on erotilanne ja olemme molemmat allekirjoittaneet vuokrasopimuksen. Miten tulisi toimia, jos toinen haluaa jäädä asumaan asuntoon? Read More »