Kotkan Asunnot yhteistyöhön KTP:n kanssa

KTP ja Kotkan Asunnot ovat solmineet sekä miesten että naisten edustusjoukkueita koskevan yhteistyösopimuksen. Pääpaino sopimuksessa on asuntojen tarjoaminen niitä tarvitseville pelaajille. Kotkan Asuntojen vuokra-asuntoihin pääsevät muuttamaan ainakin tuoreet vahvistukset Mohamadou Sissoko ja Ingo Van Weert.

 – Tämä on seuralle merkittävä sopimus. Asuntojen vuokrat ovat yksi isoimmista kulueristä ja yhteistyön myötä taakka kevenee huomattavasti. On kiva tarjota pelaajillemme mahdollisimman viihtyisät vapaa-ajan olosuhteet, jotta he tuntevat olonsa mukavaksi Kotkassa. He voivat keskittyä täysin jalkapalloon, kun ei tarvitse stressata elämisestä, KTP:n toimitusjohtaja Tomi Tolsa kertoo tyytyväisenä.

Yhteistyön myötä Kotkan Asunnot haluaa myös kohottaa Karhuvuoren alueen profiilia, josta monilla on hieman väärä mielikuva. Karhuvuori on hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella lyhyen matkan päässä Kotkan keskustasta. Ja onpa kaupunginosalla myös oma pieni keskusta kaikkine peruspalveluineen, esimerkiksi kauppa, terveyskeskus, apteekki, uusi koulu ja kaksi päiväkotia. Lisäksi ulkoilumahdollisuuksia on lenkkipolkujen ja lähiliikuntapaikkojen muodossa aivan kotinurkilla.

– Olemme erittäin iloisia KTP:n noususta Veikkausliigaan sekä seuran panostuksesta naisten joukkueeseen ja junioritoimintaan. Uskon, että pelaajat viihtyvät hyväkuntoisissa asunnoissamme ja voivat myös hyödyntää ympäröivää luontoa vaikkapa otteluiden jälkeiseen palautumiseen, sanoo Kotkan Asuntojen toimitusjohtaja Juha Tiitta.

Lisätiedot:

Tomi Tolsa, toimitusjohtaja FC KTP, 044 983 5513
Juha Tiitta, toimitusjohtaja Kotkan Asunnot, 040 480 9450