Kotkan Asunnot Hirssaaressa 30.6.-1.7.

Kotkan Asunnot Oy osallistuu torstaina 30.6. ja perjantaina 1.7. Hirssaaren asuntomessuista 20 vuotta -tapahtumaan Hirssaaren satama-aukiolla. Yhtiön henkilökuntaa on tavattavissa Kotkan Asuntojen teltalla molempina päivinä klo 12-16.

Teltalla voi testata vuokralaistaitonsa leikkimielisessä kisassa. Molempien päivien 50 ensimmäistä testaajaa saa pienen tuotelahjan. Jaossa on myös Kotipesä-asiakaslehtiä. Lisäksi Kotkan Asunnoilla asuva FC KTP:n Matias Lindfors on tavattavissa teltalla torstaina klo 13.30-14.30.

Hirssaaressa on niukasti parkkipaikkoja, joten tapahtuman järjestäjät suosittelevat saapumaan paikalle kävellen, pyöräillen tai bussilla. Tapahtuma-ajaksi saareen on järjestetty lisävuoroja bussilla, ja lisäksi venesatamaan pääsee Viklan kyydissä Katariinanniemestä.

Loitsutie 2-4 asuntomessujen oheiskohteena vuonna 2002

Valtakunnalliset asuntomessut järjestettiin Kotkassa vuonna 2002. Tapahtuma oli kävijämäärältään tähän mennessä asuntomessujen historian suurin yli 200 000 kävijällään.

Kotkan Asunnot oli mukana asuntomessuilla oheiskohteena. Esiteltävä kohde oli Karhuvuoressa sijaitseva Loitsutie 2-4, johon muun muassa asennettiin kyseisenä vuonna laajassa saneerauksessa hissit, rakennettiin uudet porraskuilut sekä kunnostettiin yhteistilat ja asuntoja. Kymmenen vuotta asuntomessujen jälkeen, vuonna 2012, Kotkan Asunnot rakensi Hirssaareen kerrostalokohteen Köysikujalle lähelle messualuetta.

20-vuotistapahtuman koko ohjelma ja bussien sekä Viklan aikataulut löytyvät tapahtuman omalta sivulta.