Kotkan Asunnot FC KTP:n pääyhteistyökumppaniksi

FC KTP ja Kotkan Asunnot Oy ovat solmineet sekä miesten että naisten edustusjoukkueita koskevan pääyhteistyökumppanisopimuksen vuodelle 2022. Sopimuksen mukaan Kotkan Asunnot tarjoaa asuntoja seuran pelaajille. Vastineeksi Kotkan Asunnot saa KTP:n kanavissa laajaa näkyvyyttä.

– Tämä on merkittävä sopimus seuralle. Asuntojen vuokrat ovat normaalisti suuri kuluerä, joten yhteistyön myötä taakka kevenee huomattavasti. On hienoa, että pelaajien ei tarvitse huolehtia asumisasioista ja he voivat keskittyä täysin jalkapalloon, KTP:n toimitusjohtaja Tomi Tolsa kertoo.

Pelaajien tulevat asunnot sijaitsevat Karhuvuoressa, josta seuran käytössä oli Kotkan Asuntojen asuntoja myös kaudella 2021.

– Meillä on Karhuvuoressa ylitarjontaa suurista perheasunnoista, joten asuntojen tarjoaminen pelaajien käyttöön ei vaikuta muiden vuokra-asuntoa tarvitsevien hakijoiden asuttamiseen. Olemme iloisia voidessamme tukea kotkalaista jalkapalloa ja seuran toimintaa. Uskon, että pelaajat viihtyvät hyväkuntoisissa asunnoissamme, sanoo Kotkan Asuntojen toimitusjohtaja Juha Tiitta.

Kotkan Asunnoilla on 135 vuokrataloa eri puolilla kaupunkia. Näistä Karhuvuori sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella lyhyen matkan päässä Kotkan keskustasta. Kaupunginosasta löytyvät tarvittavat peruspalvelut, esimerkiksi kauppa, terveyskeskus, apteekki, koulu ja kaksi päiväkotia. Karhuvuoren asukkailla on mahdollisuus nauttia ulkoilusta niin metsäisillä lenkkipoluilla kuin lähiliikuntapaikoissa.

Oheisessa videossa Kotkan Asuntojen asunnossa viime kauden asunut Mohamadou Sissoko kertoo perheensä asumisesta Karhuvuoressa.

 

Lisätietoja:

Kotkan Asunnot Oy
Juha Tiitta
toimitusjohtaja
Puh. 040 480 9450    

FC KTP
Tomi Tolsa
toimitusjohtaja
Puh. 044 983 5513
www.fcktp.fi