Kotka on kuin toinen kotikaupunkini

Blogivieraana 10.8.2022 Matias Lindfors 

Pelikuvat: Mikko Mäkelä
Kotikuva: Juha Rimpeläinen

Olen Matias Lindfors, 25-vuotias jalkapalloilija. Olen syntynyt Helsingissä ja aloittanut pelaamisen noin 5-vuotiaana FC Konnussa Pikkujättiliigassa Kontulan hiekkakentällä.

Ammatikseni olen pelannut jalkapalloa 9 vuotta, kun tämä vuosi lasketaan mukaan. Tällä hetkellä pelaan jo kuudetta kauttani FC KTP:ssä Kotkassa.

Kotkassa asuminen tuntuu hyvältä. En täällä muuten varmaan jo kuudetta vuotta asuisi. Kotka tuntuu jo melkein toiselta kotikaupungilta Helsingin lisäksi. Varsinkin kesäisin Kotka on tosi viihtyisä ja mukava kaupunki. Kaupunki herää vähän niin kuin eloon kesällä. Meri, saaristo ja veneily ovat Kotkassa ihan parasta.

Olen myös löytänyt Kotkasta uusia ystäviä. Sellaisia, joiden kanssa tullaan varmasti pitämään yhteyttä loppuelämä, vaikka ei asuttaisikaan samassa kaupungissa.

Hyvät puitteet pelata jalkapalloa

Jalkapalloilijalle Kotkassa on erittäin hyvät puitteet pelata jalkapalloa työkseen. Tällä kaudella sekä oma pelaaminen että joukkueen pelaaminen on sujunut hyvin. Edellisen kauden pettymyksen jälkeen ollaan saatu uudenlainen draivi hommaan. Olen nauttinut pelaamisesta aivan uudella tavalla uuden valmennuksen johdosta.

Silloin kun ei ole treenejä, aika usein vaan lepäilen kotona. Varsinkin talvisin tulee oltua kotona paljon. Kesäisin tulee käytyä maauimalassa, väillä Varissaaressa ja joskus jopa kalastamassakin. Talvisin joukkueella on yleensä kahdet treenit päivässä, niin aika menee melko lailla treeneissä.

Matias Lindfors asuu Kotkan Asunnoilla

Karhuvuoressa on kaikki tarvittava lähellä

Asun avopuolisoni kanssa Karhuvuoressa. Alue on meidän mielestä rauhallinen ja mukava. Lähikauppa löytyy 5 minuutin kävelymatkan päästä. Bussipysäkki on käytännössä ihan vieressä, ja bussilla pääsee Kotkan keskustaan hyvin. Talvisin treenit on Ruonalan hallilla, minne kävelee noin 10 minuutissa.

Meneillään oleva kausi päättyy lokakuussa. Vielä on pelejä jäljellä – tervetuloa Arto Tolsa Areenalle katsomaan!

Kotkan Asunnot