Haemme kiinteistöpäällikköä

Hakuaika on päättynyt.

Kotkan Asunnot Oy on vuokra-asuntoyhtiö, joka tarjoaa kotkalaisille ja Kotkaan muuttaville kestävää, kohtuuhintaista ja turvallista asumista. 2600 asuntoamme tarjoavat kodin yli 3500 kotkalaiselle. Liikevaihtomme on noin 17 M€ ja palveluksessamme on 11 työntekijää.

Haemme osaavaan joukkoomme

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Kiinteistöpäällikkönä vastaat kiinteistöjemme ylläpidosta sekä korjaus- ja uudisrakennushankkeiden rakennuttamisesta. Toimit myös toimitusjohtajan sijaisena.

Huolehdit siitä, että meillä on oikea käsitys kiinteistöistämme ja niiden korjaustarpeista. Toimit tilaajan roolissa rakennuttamishankkeissamme ja johdat projekteja hankesuunnittelusta takuutarkastukseen. Rakennuttamistehtävät pitävät sisällään suunnittelun ohjauksen, kustannusohjauksen, urakoiden kilpailuttamisen sekä rakentamisen ohjauksen ja valvonnan tehtäviä. Vastaat myös kiinteistöjen huollon ja kunnossapidon palvelusopimuksista. Roolisi on itsenäinen, mutta teet tiivistä yhteistyötä muun tiimin ja eri sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta löytyvän:

  • muutaman vuoden rakennus- ja kiinteistöalan kokemusta
  • soveltuvaa koulutusta, esim. rakennusinsinööri tai diplomi-insinööri
  • kokemusta itsenäisestä rakennuttamisprojektien läpiviennistä
  • kokemusta korjausrakentamisesta
  • hyviä yhteistyötaitoja
  • moderneja työtapoja sekä kehittävää ja itsenäistä otetta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisten ja vaihtelevien projektien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittää ja vaikuttaa toimintaamme. Työskentelet itsenäisesti, ja tarvittaessa ammattitaitoinen tiimimme on tukena työssäsi.

Työpaikkasi on Kotkan keskustassa mukavissa toimistotiloissa, ja sinulla on mahdollisuus myös työskennellä etänä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 6.2.2022 mennessä. (Hakuaika päättynyt, linkki poistettu)