Asunnon näyttö, vuokrasopimus ja vuokravakuus

Käy tutustumassa asuntoon

Kun olemme löytäneet sinulle sopivan asunnon, saat meiltä tekstiviestin, sähköpostin tai kirjeen. Viestissä on tiedot asunnosta ja siitä, keneen voit ottaa yhteyttä nähdäksesi asunnon. Usein esittelijä on asunnon sen hetkinen asukas tai huoltoliike. Käy tutustumassa asuntoon paikan päällä, ja ilmoita toimistollemme otatko asunnon vastaan vai et.

Vuokrasopimuksen tekeminen

Vuokrasopimus allekirjoitetaan toimistolla. Kun sopimus tulee voimaan, saat huollosta avaimet uuteen kotiisi. Älä irtisano edellistä asuntoasi ennen kuin olemme vahvistaneet sinulle uuden vuokra-asunnon!

Vuokravakuus

Ennen vuokrasopimuksen tekemistä sinun tulee maksaa aiemmasta vuokranmaksuhistoriastasi riippuen yhden tai kahden kuukauden vuokran tai vähintään 350 euron suuruinen vakuusmaksu.Vakuusmaksun maksamisesta on esitettävä kuitti.

Mikäli olet oikeutettu Kelan vuokravakuussitoumukseen, pyydämme 2 kk vuokran suuruisen sitoumuksen. Sitoumus tulee toimittaa vuokrasopimusta tehtäessä.

Palautamme vakuusmaksun vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen, kun vuokra on maksettu sopimuksen mukaisesti, huoneisto on muuton jälkeen siisti ja sitä ei ole vahingoitettu tahallisesti tai huolimattomuuden takia.

Tervetuloa toimistollemme kysymään lisää!