Asukastapahtuma Santalahdessa 16.8.

minigolf

Järjestämme Kotkan Asuntojen asukkaille koko perheen tapahtuman Santalahti Resortissa keskiviikkona 16.8. klo 15-18. Tapahtumaan mahtuu mukaan 60 asukasta. Ilmoittautumiset sähköpostilla tai puhelimitse 31.7. mennessä.

Asukastapahtumassa on mahdollisuus osallistua halutessaan yhteen vaihtoehtoiseen aktiviteettiin maksutta. Jotta voimme varata ennakkoon oikean määrän välineitä, tulee valittu aktiviteetti kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Aktiviteettiin ei ole pakko osallistua, vaan tapahtumaan voi tulla myös vapaasti oleilemaan, juttelemaan henkilökuntamme kanssa ja tapaamaan muita asukkaita.

Tarjoamme autottomille edestakaisen bussikuljetuksen reitillä Karhula-Karhuvuori-Kotkansaari-Santalahti. Bussi lähtee Karhulasta klo 15.15. Tarkemman aikataulun ja pysäkit kerromme ilmoittautuneille myöhemmin.

Aktiviteettivaihtoehdot

 Vaihtoehtoiset aktiviteetit ovat:

  • SUP-lautailukokeilu (noin 15 min per henkilö)
  • Minigolf (joukkueina)
  • Luontopolkuretki (Santalahden luontopolun merireitti), yhteislähtö kodalta klo 16.00

Perheen pienimmät voivat lisäksi seikkailla leikkipuistossa ja jos sää on lämmin, voi vaikka uida. Peli-Karhujen naisten koripalloilijat pitävät hiekalla heittokisaa liikuteltavaan koriin. Heidän kanssaan voi halutessaan ottaa myös fanikuvia.

Kodassa makkaraa ja lettuja 

Tapahtuman ajaksi meille on varattu Santalahden Lapin kota, johon mahtuu sisälle noin 30 henkilöä yhtä aikaa. Kodassa Kotkan Asunnot tarjoilee paistettua makkaraa ja pätevöityneen lettumestarin paistamia lettuja, mehua, kahvia ja teetä.

Jos on suurempi nälkä tai tekee mieli vaikka jäätelöä, niin Santalahden kahvilasta voi hankkia omakustanteisesti lisäevästä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan tulee tehdä 31.7. mennessä ensisijaisesti sähköpostilla kotkanasunnot@kotka.fi tai toissijaisesti puhelimitse 05 234 5407. Mukaan mahtuu 60 ensimmäistä ilmoittautunutta. Otamme ilmoittautumisia myös varasijoille ja ilmoitamme, jos paikkoja vapautuu.

Ilmoittautuessa tulee kertoa seuraavat tiedot:

  • Perheen kaikkien osallistujien nimet
  • Osoite
  • Puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Jokaisen osallistujan kohdalta aktiviteetti, johon haluaa osallistua, tai tieto siitä, jos ei osallistu aktiviteettiin
  • Mahdolliset ruokavaliot
  • Bussikuljetuksen tarve ja kyytiinnousupaikka (Karhula, Karhuvuori tai Kotkansaari)

Huom! Tapahtumassa on säävaraus, ajatuksella, että pienet sadekuurot eivät haittaa.

Lisätiedot ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa

Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse lisätietoa bussin pysähtymispaikoista, kokoontumispisteestä Santalahdessa ja aktiviteeteista noin viikko ennen tapahtumaa. Muistathan siis kertoa voimassaolevan sähköpostiosoitteen, kun ilmoittaudut tapahtumaan!

Muista ilmoittaa ajoissa myös, jos joudut peruuttamaan osallistumisesi! Näin voimme ilmoittaa vapautuvista paikoista varasijalla oleville.

Tupakointi parvekkeelta pihalle

Tupakointi ja tupakkatuotteiden, kuten sähkötupakan, käyttö parvekkeilla on kesän myötä aiheuttanut palautetulvan Kotkan Asunnoille. Tämä aiheutuu osin lämpimistä säistä: tupakoimattomat

Uudet verkkosivut

Selailet parhaillaan kesäkuussa 2024 avautuneita, uudistettuja Kotkan Asuntojen verkkosivuja. Uudistuksen tavoitteena on, että sivusto palvelee entistä paremmin asukkaita, asunnon hakijoita

Oman maan antimia

Kotkan Karhuvuoren Keijunpolku 3:n asukkaat pitävät pihapiirissään kasvimaata. ”Kun porukalla laitetaan, niin porukalla jaetaan myös sato.” Tillit ovat pian maukkaimmillaan.

Asuitpa missä päin Kotkaa tahansa, palvelut ovat aina lähellä. Myös kulkuyhteydet ovat loistavat niin bussilla, autolla kuin pyöräillen.
Kotkassa asuessasi hurautat hetkessä töihin myös naapurikaupunkeihin tai pääkaupunkiseudulle.